söndag 4 oktober 2009

Karl Johan Erik....

Karl Johan Erik... from Markus Rosén on Vimeo.


Hihi en konstig liten sketch som Krille och Frej spelade in för några dagar sen ^^!

tisdag 18 augusti 2009

Göteborg 09

Göteborg 09 from Markus Rosén on Vimeo.


Ja nu kommer äntligen resan från när jag hängde med Victor ner till Göteborg för att hälsa på hans bror och hans brors flickvän som skulle ha en inflyttningsfest i deras nya lägenhet! Så vi va ett gäng på typ 9 personer som bodde där och festa och tog det lugnt runt om i Göteborgs fina stad =)

Musik: Ram di dam - Flashbacks

måndag 17 augusti 2009

SommarSommar...!

Nu är man hemma igen då... Jävligt nice vecka har det varit! Lite små bakslag men det får man väll ta. Eller ett lite drygare var ju att jag blev av med min planbok och jag var väll ganska full så på något sätt fick dom tag på min kod och tog ut 6000 kr... :P aja pengarpengar xD får förhoppningsviss tillbaka det mesta. Så idag har jag varit och hämtat nytt bankkort och köpt ny planbok och nya skor så det börjar väll plana upp sig nu! Senså skola imorn...! (yippieee.....)




Aja nu ska jag sätta mig ner och börja redigera Göteborg klippet och komma så långt jag kan med det =) sen ska jag börja med Alanya klippet så fort jag kan! Kommer nog bli något att se fram emot ^^! Hur som helt så var det en överdrivet nice vecka!

måndag 27 juli 2009

Så det kan bli....

Haha aahfan så det kan bli ^^! Har lite material från Göteborg men har fan inte orkat redigera något och jag som intala mig själv att vi skulle börja göra mer uppdates oftare och grejor.... Men aja Göteborg kommer väll om ett tag när jag/vi får orken att redigera det!

Lite nya news är att jag (noogie) köpte en resa till Alanya (Turkiet) idag :D! Ska dra dit med några sköna krappar och bara ta det lugnt och festa våra rövar av oss =)

Där kommer det iaf en uppdate därifrån relativt snabbt efter resan! 11 dagar kvar! (hade tur med att det fanns några platser kvar på flyget!) Längtar som fan =D!

tisdag 14 juli 2009

Nu jävlar!

Haha ja nu jävlar ska vi köra igång på riktigt och inte bara göra något litet då och då så nu blir det fina grejer som kommer att komma upp här ganska ofta om det håller sig xD!

Ska till Göteborg nu på torsdag och några dagar framöver så då blir det något finfint från inflyttningsfest och Liseberg! Blir nog roligt =)! (Noogie)




Och om man ska vara seriös så får man ju inte glömma att man måste ha visitkort och dela ut lite här och där så man blir igenkänd ^^!
Så jag beställde precis en massa visitkort nästintill gratis så jag är nöjd (A)!

tisdag 7 juli 2009

Fisketur i Tansen

Fisketur i Grycksbo from Markus Rosén on Vimeo.


Jag (Noogie), Nisse och Mange åkte hem till Tom för att åka ut på en liten fisketur på hans flotte. Det blev några fiskar och roliga stunder, men självklart när man är med Tom Holm händer det alltid något roligt och oväntat, helt enkelt klååp... =P

Aja en liten ihopslafsad film blev det iallafall så titta och njut ^^!

Musik: The Kooks - Seaside

onsdag 1 juli 2009

Grillmys

GrillMys from Markus Rosén on Vimeo.



Efter att vi rivit scen i 2 dagar efter peace and love (Sveriges största! Utopia på peace and love) så bestämde vi oss för att dra och bada och därefter grilla hemma hos mig (noogie). Och ja det var det som hände! En fin kväll med härliga människor, god mat och lite dricka =) inte så värst seriöst ihopklippt med det får vara bra ^^!

MvH Noogie!

fredag 10 april 2009

Noogies Ljus


Noogies Ljus from Markus Rosén on Vimeo.


Ja gottfolk nu är det så att vi inte har laddat upp något på ett bra jävla tag.... Ja det har inte blivit något filmat och vi funderar på att ta en liten paus fram till sommaren och det är nog så det blir!

Men vi kommer nog att ha Vbp Party någon gång framöver i alla fall =D!

Aja, här är ett litet klipp som blev filmat på en bussresa på vägen hem från en fest. Lyssna/Titta och njut!
Noogie's ljus! (Let it be)

(något fel i början sorry...)

tisdag 10 mars 2009

Serre Chevalier resa!


Serre chevalier Resa! from Markus Rosén on Vimeo.


En liten film där Krille sitter och pratar om hur resan till Frankrikes alper gick till och med klipp från resan! En fin resa till Serre Chevalier!
(filmat med Frejs digitalkamera)




torsdag 26 februari 2009

Vackra dagar


Vackra dagar! from Markus Rosén on Vimeo.


Det har blivit ett antal lugna dagar i mitt fina hus (Noogie) där vi har myst, konverserat och helt enkelt bara tagit det lugnt! Fast det har blivit några random partys också men har inte orkar ta med tha caaam så den har legat vid min dator och bara sparat på krafterna....

Här ser vi vår fina lilla Axel som spelar lite fina toner och i bakgrunden ser vi mig och Calle som gamergeekar oss med street fighter 4 ^^! (filmen ovan)


Juste ja jag sa att jag skulle redigera från lördagen men jag orkar helt enkelt inte....
så därför beskriver jag den i text istället xD :

Det började med att jag, Jacob och Nisse vaknade hos Nisse ute i Grycksbo där vi åt lite frukost och därefter tog bussen in till stan för att sedan ta bussen till Borlänge. Väll i Borlänge gick vi lite i kupolen och sedan in till stan för att äta sushi! Det roliga som hände där var att expediten blev lite förrvirad och det slutade med att vi betalade 100 kr för 4 stora sushis ^^! Ganska niiice!
Sen drog vi till Falun igen och städade solariumstället som Jacobs bror äger. När vi var klara så gav/fyllde Jacob på solkort som vi hade/fick och så solade vi lite. Jävligt avslappnande och bra på en bakisdag ^^! Sen drog vi och fixa lite öeel och därefter hem till mig för att småkröka lite. Fast det blev inte så länge för vi skulle ut till pumphuset på en överaskningsfest! (Karin Meiton)
Då var vi där ett tag hade ganska kul och umgicks med fint folk! Sedan bar det av till bussen då vi igentligen skulle till en till fest men det blev inte så för jag och Jacob hjälpte en liten flicka hem (som igentligen inte behövde hjälp alls....) men där drack vi lite teé och tog det chill! Sen blev det buss hem till mig igen för att sovaaa....

Det var en ganska nice bakisdag helt enkelt ^^!

tisdag 24 februari 2009

Freeedaag!


Party weekend! from Markus Rosén on Vimeo.


Fredagen gick till så att vi alla slutade skolan och därefter drog vi ner på stan för att köpa Street Fighter 4!
It Rules!

Men vi gick också och köpte lite öl för att mysa med och sedan drog det iväg till mitt hus (Noogie).

Där satt vi och spelade tvspel, drack och åt chips. Senare drog vi till bussen för att åka till Pilbo där Lina hade födelsedagsparty!

Vi var där ett tag men drog lite senare med bussen ner till stan oh därefter till Kim som hade utflyttningsfest (tror jag det var).

När folket började dra sig och tröttna där drog jag till Bea som hade Födelsedagsparty också (tror jag).

Dit kom också Nisse och Jacob som jag senare drog med ut till Nisse i Grycksbo för att införskaffa våran vackra beautiesleep!

Alltsomallt en väldigt fin fredag skulle jag säga =)!

Har inte börjat på lördagen ännu men den kommer xD!

Yihaaa!

Hallå där! Noogie här som sitter och redigerar (lite halvt) från helgens aktiviteter! Nu är det ju så att både Frej och Krille är i Frankrikes vackra alper och åker lite bräda/skidor och jag hoppas dom tar kort och filmar så att vi får någon update därifrån under deras vistelse där.

Men denna helg har varit ganska så nice iallafall jag tror det blev 4 fester totalt och har klipp från varenda en av dem! Så det kommer förhoppningsvis upp imorn ^^! Måste bara få orken till att redigera alltihop (som jag börjat med lite just nu).

Vi har också fått en ny liten gullig medlem i vbp-crewt vid namn Andre och det är ju niiiice!

Men hur som helst snart blir det lite partyklipps från helgen!

Puuuss!

torsdag 19 februari 2009

Malin Brännlund


Musikcafé Arenan from Markus Rosén on Vimeo.

Musikcafé


Musikcafé
from Markus Rosén on Vimeo


Some live music!

2:06 - 13:06 Malin Brännlund

13:24 - 22:02 Tom Dahlberg

33:18 - 47-59 Olle's Digtrio

48:34 - 71:29 Breakfast In Berlin

Det blev en överdrivet lång vid' men det är för att jag har tagit alltihop precis som dom spelade... Och jag fick lov att rendera i den lägsta.. Ja vad ska man säga.. Megabithalten =P? Så bilden är icke den bästa men jag fick lov att anpassa mig efter vimeo och jag hade bara 377mb kvar att ladda upp denna vecka.. Men det var nice och jävligt härliga band!

Ljudet blev lite osynkat men det får vara bra iaf.. ^^!

Håller på att rendera artist för artist just nu så snart kommer varje musikklipp försig!

söndag 15 februari 2009

Birthdayparty in Gopa!


Birthdayparty in Gopa! from Markus Rosén on Vimeo.

Vi redigerade ihop lite saker fort från gårdagen så detta är alltså våran lördagskväll! Grattis till Victor, Böönan och Theo!
Hope you like it xD!

En oplanerad Fredagskväll i falun....


En oplanerad fredagskväll i falun... from Markus Rosén on Vimeo.


Nu är den nya introfilmen för vbp klar och den blev väll ganska bra iaf men här kommer en liten film om vad vi gjorde eller vad man kan göra här i Falustad....
Haha men förlåt det är nog bland det sämsta vi har gjort xD

Håller också på att rendera Partyt vi va på igår (victor bööns och theos födelsedagsfest i gopa) ^^! Kommer upp om några minuter skulle jag tro om vi inte får några problem!
Men Stay tuned!

torsdag 12 februari 2009

Introduktionsfilm


Videoblaag from Markus Rosén on Vimeo.


Skapat ny introduktionsfilm nu och allt det här blir bara mer och mer nice ;D!
Omgjord nu titta på klippen ovan!

onsdag 11 februari 2009

Att komma skall!

Hejsan alla där ute... höhö.... Vi vet att vi är lite sega med nya inlägg och det ber vi om ursäkt för! Men vi brukar mestadels filma på helgerna eller liknande men vi ska föröka skärpa oss! Men hur som helst, just nu håller vi på med en logo för VbP som kommer att bli huvudbilden för denna sida. Vi håller också på med en liten introfilm till våra klipp och som det ser ut nu kommer allt att bli skapligt niice ^^!

Våra planer för helgen är som följer:

Fredag planerar vi på att göra lite olika grejor men huvudsakligen så planerar vi på att göra ett litet repotage! Om falun huvudsakligen, detaljer går jag inte in på för det får ni se när Tha movie kommer!

Lördag fyller två av våra kära vänner år (Victor och Böönan) och dom ska ha ett party ute i Gopa som vi planerar på att bege oss till! (Endast inbjudna) Men det blir någon trevlig film och ja... helt enkelt Paaaarty!

Föresten så tänker vi börja köra våra filmer genom vimeo from now on så det kommer blir bättre kvalitet!

MvH // Redaktionen

söndag 8 februari 2009

Schteekfest




Schteekfest det är nog allt man kan säga ^^!
Men det är nice ;D!

lördag 7 februari 2009

Bjurs 09 Edit




En dag med fart och fläkt i Dalarnas Schweiz!

Lite små tävlingar där 2 av deltagarna i bloggen deltog!

http://www.dt.se/nyheter/falun/article395767.ece

En hälsning till Danmark (vårat favoritland ^^!)

Nisses dröm Lr?



Hiihi

Frej und Gasthen



Frej ute på spökjakt, han pratar bara nonsens
så vi la på lite mycket bakgrundsljud...
Men det är niiice ^^!

fredag 6 februari 2009

Flytt av videoblaag

Hej alla trogna undersåtar, nu flyttar vi videoblaag från videoblaag.bloggspace.se till denna sida.
Det kommer bli bättre kvalité på allt och lite till, nu blir det party!

mhv/ Redaktionen