måndag 27 juli 2009

Så det kan bli....

Haha aahfan så det kan bli ^^! Har lite material från Göteborg men har fan inte orkat redigera något och jag som intala mig själv att vi skulle börja göra mer uppdates oftare och grejor.... Men aja Göteborg kommer väll om ett tag när jag/vi får orken att redigera det!

Lite nya news är att jag (noogie) köpte en resa till Alanya (Turkiet) idag :D! Ska dra dit med några sköna krappar och bara ta det lugnt och festa våra rövar av oss =)

Där kommer det iaf en uppdate därifrån relativt snabbt efter resan! 11 dagar kvar! (hade tur med att det fanns några platser kvar på flyget!) Längtar som fan =D!

tisdag 14 juli 2009

Nu jävlar!

Haha ja nu jävlar ska vi köra igång på riktigt och inte bara göra något litet då och då så nu blir det fina grejer som kommer att komma upp här ganska ofta om det håller sig xD!

Ska till Göteborg nu på torsdag och några dagar framöver så då blir det något finfint från inflyttningsfest och Liseberg! Blir nog roligt =)! (Noogie)




Och om man ska vara seriös så får man ju inte glömma att man måste ha visitkort och dela ut lite här och där så man blir igenkänd ^^!
Så jag beställde precis en massa visitkort nästintill gratis så jag är nöjd (A)!

tisdag 7 juli 2009

Fisketur i Tansen

Fisketur i Grycksbo from Markus Rosén on Vimeo.


Jag (Noogie), Nisse och Mange åkte hem till Tom för att åka ut på en liten fisketur på hans flotte. Det blev några fiskar och roliga stunder, men självklart när man är med Tom Holm händer det alltid något roligt och oväntat, helt enkelt klååp... =P

Aja en liten ihopslafsad film blev det iallafall så titta och njut ^^!

Musik: The Kooks - Seaside

onsdag 1 juli 2009

Grillmys

GrillMys from Markus Rosén on Vimeo.



Efter att vi rivit scen i 2 dagar efter peace and love (Sveriges största! Utopia på peace and love) så bestämde vi oss för att dra och bada och därefter grilla hemma hos mig (noogie). Och ja det var det som hände! En fin kväll med härliga människor, god mat och lite dricka =) inte så värst seriöst ihopklippt med det får vara bra ^^!

MvH Noogie!